Osmotex


Osmotex-logo     facebook   Instagram

 

Osmotex vaatettaa kaikki!

Naiset ja miehet, pienet ja isot, nuoret ja seniorit – arkeen sekä juhlaan – kaikki.

Käytännöllisyys: Jokainen tietää, että sää on pukeutumiskysymys. Sataa tai paistaa, on kylmä tai kuuma, hyvä olo on paljolti kiinni päällä olevista vaatteista.

Tyylikkyys: Tyyli on jokaiselle yksilöllistä. Se syntyy tavasta toimia ja tavasta tuoda esiin omaa persoona ulkoisilla asioilla. Vaatteet ja niissä olevat yksityiskohdat ovat siinä pääroolissa.

Ekologisuus: Omilla valinnoilla voimme vaikuttaa omaan ja jälkeläistemme tulevaisuuteen. Valitsemmeko kestävää käyttömuotia vai juoksemmeko viimeisten villitysten perässä? Ostammeko halvinta vai käyttökelpoisinta? Ostammeko kotimaista vai ulkomaista? Ostammeko kotikaupungista vai jostain ihan muualta?

Tilanteen mukaan: Aina ei tarvitse ripustaa solmiota kaulaan mutta aina ei myöskään kannata kulkea verkkareissa. Eri tilanteisiin on omat kirjoittamattomat sääntönsä ja ensivaikutelma voi olla joskus ratkaiseva. Siksi kannattaa miettiä kuinka pukeutua ovesta ulos astuessaan. Varsinkin, jos olet menossa treffeille tai työhaastatteluun…

Vaatteet vaikuttavat jokapäiväiseen elämäämme ehkä eniten heti ravinnon jälkeen. Ei siis ole aivan sama kuinka pukeudumme.

Onneksi on Osmotex!

Osmotex Oy on osakkaana Texmoda Fashion Group osuuskunnassa, jonka ansiosta löydät myymälästämme tuotteita, joita ei myydä muualla toimintapaikkakunnillamme.

Osmotexin myymälöissä on tarjolla hyvät tuotemerkit, tässä joitakin niistä:

Tuotemerkit

 

Osmotexin myymälät sijaitsevat Pieksämäellä, Juvalla ja Hankasalmella. Katso tarkemmat tiedot myymälöiden sivuilta (ylävalikko).

 

Katso: SOLMIO-OHJE   Linkkivinkki: PUKEUTUMISOPAS

 

Osmotex-vahva      Osmotex-Luotettava      Osmotex-60