Yhteistyö ja Rekry


YHTEISTYÖ

Etsimme alituisesti uusia tuotteita myyntiin – oletko meidän uusi tavarantoimittaja?
Yksi vahvuuksistamme on monipuolinen, ajankohtainen ja päivittyvä tuotevalikoima. Perheyrityksemme tekee sen eteen töitä 24/7 (no melkein ainakin). Jos uskot, että sinulla tai yritykselläsi olisi tarjolla meille myyntiin sopivia tuotteita, ota meihin yhteyttä. Olemme yleensä melko ketteriä ja kokeilemme erilaisia tuoteideoita, emmekä missään nimessä säikähdä hieman erikoisempiakin tuotteita. Jos sinulla on meille tarjottavaa, ota yhteyttä ja keskustellaan asiasta.

Oletko somemarkkinoija? Aloitteleva tai guru?
Teemme yhteistyötä eri tahojen kanssa somen eri kanavissa. Jos sinulla on idea, jonka haluaisit toteuttaa, voit kysyä siitä meiltä. Voit olla somemaailman vasta-alkaja tai Zen Master, ei niinkään väliä. Sopivan idean ja tilaisuuden tullessa annamme tuotteen esim. sinun kanavasi arvosteltavaksi. Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää!

Miten homma eteenpäin?
Uusista kumppanuuksista meillä vastaa Nico, joten laitathan sähköpostia osoitteeseen nico (a) osmotex.com.

 

TYÖNHAKU

Työelämä vaatii nykyisin monenlaisia taitoja. Esim. myyjien tulee hallita riittävät ATK-taidot ja oltavat luonteeltaan ehdottoman asiakaspalveluhenkisiä. Kaikissa kaupan alan tehtävissä vaaditaan oma-aloitteisuutta ja halua tehdä työnsä hyvin jokaisena työpäivänä. Koulutus ja ammattitaito on tärkeää mutta oikea asenne on ratkaisevaa. Aika ajoin etsimme joukkoomme ammattitaitoisia henkilöitä, joilla on oikea asenne. Ilmoitamme avoimista työpaikoista TE-palveluiden sivuilla (https://paikat.te-palvelut.fi/tpt/?lang=fi).

Jos koet olevasi henkilö jota ilman yrityksemme ei kannata toimia, ilmoita meille tietosi. Kerro työhakemuksessasi mihin toimipisteeseemme haet töihin (Osmotex Pieksämäki, Osmotex Hankasalmi, Säästötalo Pieksämäki, Säästötalo Hankasalmi tai Nettimyynti / Keskusvarasto). Kerro hakemuksessasi koulutuksesi/työkokemuksesi lisäksi myös palkkatoiveesi ja miksi juuri sinä olet etsimämme henkilö. Keräämme hakemukset talteen ja otamme yhteyttä kun työpaikkoja tulee tarjolle.

Vapaamuotoiset työhakemukset sekä ansioluettelon voit lähettää osoitteella: anne (a) osmotex.com tai kirjeitse: Osmotex Oy, Anne Jukarainen, Hallipussi 4, 76100 Pieksämäki

Myös kesätyöhakemukset lähetetään edellä mainittuun osoitteeseen.