Rekry


Työelämä vaatii nykyisin monenlaisia taitoja. Esim. myyjien tulee hallita riittävät ATK-taidot ja oltavat luonteeltaan ehdottoman asiakaspalveluhenkisiä. Kaikissa kaupan alan tehtävissä vaaditaan oma-aloitteisuutta ja halua tehdä työnsä hyvin jokaisena työpäivänä. Koulutus ja ammattitaito on tärkeää mutta oikea asenne on ratkaisevaa. Etsimme usein joukkoomme ammattitaitoisia henkilöitä, joilla on oikea asenne. Ilmoitamme avoimista työpaikoista TE-palveluiden sivuilla (https://paikat.te-palvelut.fi/tpt/?lang=fi).

Jos koet olevasi henkilö jota ilman yrityksemme ei kannata toimia, ilmoita meille tietosi. Kerro työhakemuksessasi mihin toimipisteeseemme haet töihin (Osmotex Pieksämäki, Osmotex Hankasalmi, OX Juva, Säästötalo Pieksämäki, Säästötalo Hankasalmi tai Nettimyynti / Keskusvarasto). Kerro hakemuksessasi koulutuksesi/työkokemuksesi lisäksi myös palkkatoiveesi ja miksi juuri sinä olet etsimämme henkilö. Keräämme hakemukset talteen ja otamme yhteyttä kun työpaikkoja tulee tarjolle.

Vapaamuotoiset työhakemukset sekä ansioluettelon voit lähettää osoitteella: anne.jukarainen (a) osmotex.com tai kirjeitse: Osmotex Oy, Anne Jukarainen, Hallipussi 4, 76100 Pieksämäki

Myös kesätyöhakemukset lähetetään edellä mainittuun osoitteeseen.

 

Haku päällä:

Avoimet työpaikat – Haku hakutekijöillä